Kennismaking

Mijn naam is Madelon Revermann

Met Groene Grafmonumenten’ en ‘Hemel-Bed’ help ik graag mensen die een dierbaar persoon verliezen, door mooie ecologische ontwerpen en het geven van nazorg in de vorm van Verlies- en rouwbegeleiding. De vakgebieden die mij zo na aan het hart liggen, ontwerpen en coachen, ervaar ik als bijzonder waardevol en verrijkend.

Ik voel me bevoorrecht dat ik in Nederland ben geboren en vind het fijn om iets voor mensen te doen; dat geldt voor mensen in mijn directe nabijheid en voor mensen elders die hulp nodig hebben. Daarom heb ik de doelstelling van All Benefit Circle gecreëerd; de meer-opbrengsten gaan naar projecten voor de ouderenzorg in Nederland en daarbuiten.

Ik ben geboren in Heerlen, 7-2-1953. Voor ik met ‚Groene Grafmonumenten’ en ‘Hemel-Bed’
begon heb ik veel ontwerpen gemaakt en daar in totaal 10 nationale en internationale designprijzen, nominaties en een eervolle vermelding voor mogen ontvangen.

Ik was docent ontwerpen en vormleer op een HBO-opleiding, volg zelf regelmatig opleidingen en cursussen en geef therapie en coaching aan mensen
(vanuit Master NLP en de opleiding Verlies- en rouwbegeleiding. De Medische Basis Opleiding is daarbij een welkome aanvulling. Lichaam en geest zijn immers één).

Productie

Groene Grafmonumenten worden in Nederland gemaakt.

Website

Voor de websites van Groene Grafmonumenten en Hemel-Bed dank ik graag Mels Niessen, Steven Smulders, Ilias Azagagh en Feike Bouwer van Future Of Fame in Amersfoort.